Drupal udvikler

København - Denmark
Linkfactory - Drupal udvikler

Drupal udvikler

Introduktion

Linkfactory søger en faglig dygtig og engageret Drupal udvikler som har lyst til at være en del af holdet i et ungt og energisk full-service konsulenthus. Er du udvikler af hjerte og sind? Har du lyst til skabe værdifulde løsninger for vores kunder i samarbejde med vores hold af dygtige designere, udviklere og projektledere, så er det dig, vi søger.

Bliv del af et succesfuldt konsulenthus og få mulighed for at arbejde sammen med nogle af landets dygtigste medarbejdere i branchen. Hos Linkfactory får du lov til at præge din stilling og være med til at forme et bureau i en spændende udvikling. Projekterne varierer i størrelse og kompleksitet – og du er med hele vejen.

Linkfactory er et full-service konsulenthus, som er specialiseret i open source CMS-løsninger. Vores klare mål er at skabe målbar værdi for vores kunder, og vores referencer tæller bl.a. Københavns Kommune, Aarhus Universitet, FitnessDK, Haveselskabet og Rotary. Vores dygtige udviklere og designere lever og ånder Drupal. På dette års Drupal Awards fik vi bronze i kategorien ”Bedste Corporate Website” for arbejdet med relancering af FitnessDK’s hjemmeside. Med andre ord, vi er med der, hvor det er sjovt være - blandt de bedste full-service konsulenthuse.

Om stillingen

Stillingen

Som udvikler arbejder du tæt sammen med kollegaer og kunder på en bred vifte af projekter og opgaver. Hos Linkfactory kører vi projekter agilt efter SCRUMmodellen, og som udvikler kan du sætte dit eget aftryk i projekterne.

Hvis du brænder for at styre opgaver og har flair for at involvere andre udviklere, kan du i udvalgte projekter blive techlead og sammen med projektlederne koordinere og nedbryde projekter teknisk og styre udviklingen.

Opgaverne varierer fra mindre opgaver til større projekter. I opgaverne er det dit ansvar at levere udvikling af høj kvalitet efter en fælles accepteret løsningsmodel og proces, så Linkfactory leverer arbejde af høj kvalitet, der samtidig er transparent for dine kollegaer.

Du kommer til at arbejde med nogle af de største og mest interessante Drupal kunder i samarbejde med nogle af landets dygtigste Drupal udviklere.

Om dig

Vores ønsker
  • Du har 3 – 5 års erfaring som udvikler, eller måske er du nyuddannet og brænder for at komme i gang med at bruge dine talenter som udvikler.
  • Du har en mellemlang eller lang uddannelse inden for IT.
  • Du har erfaring med PhP, MySQL og gerne Drupal ellers lærer vi dig det.
  • Du er en holdspiller, der både kan arbejde for og med resten af teamet hos Linkfactory.
  • Du har en positiv tilgang og et socialt gen, der smitter af på dine omgivelser. Vi kan så godt lide gode kollegaer.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder

Linkfactory er en dynamisk arbejdsplads med fingeren på pulsen og i konstant udvikling. Vores hverdag er præget af masser af opgaver, høj faglighed og et unikt udviklingsmiljø, yderst kompetente kollegaer og inspirerende samarbejde på en uhøjtideligt arbejdsplads.

Vi prioriterer en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, og vores agile tilgang giver dig god mulighed for langt hen ad vejen selv at planlægge dine arbejdsopgaver og arbejdstid. Vi vægter det sociale sammenhold og teamånden højt og vi er alle sammen en del af de succeser vi leverer for vores kunder.

Vi har mindst to årlige firmafester samt løbende interne faglige arrangementer. Vi har gode muligheder for faglig og personlig udvikling og en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer. De sidste to år har vi alle været en tur i Rom og senest har hele bureauet været på en fantastisk tur til Wroclaw og besøge vores afdeling og dygtige kollegaer i Polen.

Linkfactory er i beliggende i Bredgade med Grønnegårdsteaterets have som nabo. Vi har en god frokostordning, frugt og snacks frit tilgængelig i løbet af dagen.

Er du den vi søger?

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte COO Lasse Munk-Poulsen på tlf. 70 22 23 22. Hvis du mener, at det er dig vi søger, så send din ansøgning (med vedhæftende CV) til hr@linkfactory.dk.

Vi holder løbende samtaler og forventer at ansætte den rette med start senest 1. juli 2018 og gerne før.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Andre ledige stillinger

Ledige stillinger