Key Account Manager i digitalt bureau

København - Denmark
Linkfactory - Drupal udvikler

Key Account Manager i digitalt bureau

Introduktion

Har du lyst til at stå i spidsen for projektporteføljen for vores største innovative projekter og skabe succesfulde løsninger i samarbejde med vores kunder og projektteam? Har du lyst til at være med til at udvikle vores kunder gennem rådgivning & salg. Så er du måske den Key Account Manager vi søger.

Bliv del af et succesfuldt bureau og få mulighed for at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste medarbejdere. Hos Linkfactory får du lov at præge din stilling og være med til at forme et bureau i en spændende udvikling. Projekterne varierer i størrelse og kompleksitet – og du er med hele vejen.

Linkfactory er et digitalt bureau, der er specialiseret i open source CMS-løsninger, digitale værktøjer og app-udvikling. Vores klare mål er, at skabe målbar værdi for vores kunder, og vores referencer tæller bl.a. Københavns Kommune, Aarhus Universitet, FitnessDK, Haveselskabet og Rotary. Vores dygtige udviklere og designere lever og ånder Drupal og i 2017 vandt vi en Drupal Award for vores arbejde med FitnessDK.

Om stillingen

Stillingen

Som Key Account Manager får du en nøgleposition hos Linkfactory. Du bliver ansvarlig for leverancen af vigtige projekter og rådgivning på nøglekunder.

Du varetager og sikrer projekternes flow og gennemførsel med fokus på kvalitet, tid og økonomi. Nogle projekter kører du selv direkte med udviklingsteamet and andre kører du i samarbejde med en junior projektleder.

Du sikrer og udvikler dialogen med kunden gennem hele projektforløbet. Du er ansvarlig for proces, kvalitet, rådgivning, økonomi og deadlines.

Du motiverer og styrer projektteamet undervejs med fokus på leverancens mål.

Du igangsætter nye initiativer og deltager i udviklingen af vores kundebase.

Om dig

Vores ønsker

Vi forventer, at du har en mellemlang eller lang uddannelse. Du har minimum 5 års erfaring med projektledelse inden for digitale projekter enten fra web bureau, digitalt bureau eller anden lignende virksomhed.

Det er centralt, at du har flair for og interesse i web og webudvikling og kan rådgive vores kunder indenfor feltet ift. deres forretningsmål.

Du er stærk i procesoptimering og formår selv i pressede situationer, at sikre leverancerne til kunden uden kompromisser i aftalt kvalitet, tid og økonomi.

Du bevarer overblikket i hele projektets proces og trives med rollen imellem kunden og vores udviklere/designere og formår at samle teamet omkring dig ved at skabe fælles mål, gejst og energi.

Du har en veludviklet forretningsforståelse, og er vant til at skrive tilbud, udbud og kontrakter.

Du har erfaring med Scrum og agile udviklingsprocesser.

Som medarbejder i Linkfactory forventer vi endvidere, at du besidder følgende personlige egenskaber:

  • Du er ambitiøs, resultatorienteret og er hurtig til at skabe struktur i komplekse problemstillinger.
  • Du er initiativrig, engageret og har overblik over projekternes proces fra start til levering.
  • Du har personlig gennemslagskraft og et positivt mind-set, der er med til at løfte teamet omkring dig.
  • Du ved at teamwork i sidste ende er det, der skaber vores fælles succes hos kunden.
  • Du er en stærk kommunikatør, og formår ligeledes at formidle tekniske løsninger til ikke-teknisk kyndige.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder

Linkfactory er en dynamisk arbejdsplads med fingeren på pulsen og i konstant udvikling. Vores hverdag er præget af masser af opgaver, høj faglighed, yderst kompetente kollegaer og inspirerende samarbejde i et uhøjtideligt miljø.

Du har gode muligheder for at udvikle dig og en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Linkfactory er beliggende i Bredgade med Grønnegårdsteaterets have som nabo. Vi har en dejlig frokostordning og frugt og snacks frit tilgængelig i løbet af dagen.

Er du den vi søger?

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte CEO Ole Brockhuus på tlf. 70 22 23 22 eller ole@linkfactory.dk

Ansøgning og CV kan sendes online her: https://inhiro.com/job/id/13341

Vi holder løbende samtaler og forventer at ansætte den rette med start 1. oktober 2018 og gerne før.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Andre ledige stillinger

Ledige stillinger