Teknisk projektleder / digital projektleder til Drupal CMS Konsulenthus.

København - Denmark
Linkfactory - Drupal udvikler

Drupal udvikler

Introduktion

Brænder du for projektledelse af websites? Har du lyst til at projektleder vores projekter i Drupal CMS for vores spændende kunder og skabe succesfulde løsninger i samarbejde med vores kunder og projektteamet? Så, er du måske den projektleder vi leder efter.

Bliv del af et succesfuldt konsulenthus og få mulighed for at bygge en masse erfaring op i bureau, der ikke er større end at du er med hele vejen.. Hos LINKfactory får du lov at præge din stilling og være med til at forme et bureau i en spændende udvikling. Projekterne varierer i størrelse og kompleksitet – og du er med hele vejen.

LINKfactory er et full-service konsulenthus, som er specialiseret i open source CMS-løsninger, APPs og sagsbehandlingsløsninger. Vores klare mål er at skabe målbar værdi for vores kunder, og vores referencer tæller bl.a. Københavns Kommune, Aarhus Universitet, Haveselskabet, Molio, Ny Carlsberg Fondet, Rotary med flere. Vores dygtige udviklere og projektledere lever og ånder Drupal og gennem tiden har vi vundet awards for bl.a. bedste Drupal site i Danmark.

Om stillingen

Stillingen

Som projektleder koordinerer du direkte med kunderne og udviklerne i såvel support og projekter for udvalgte kunder.

Afhængig af din profil ift. digital rådgivning eller flair for teknisk udvikling kan vi sammensætte stillingen, så der er et match mellem dig og opgaverne. Der vil altid være et teknisk element i opgaverne, så du skulle gerne tænde på Jira, Scrum, test og mest af alt at lære vores CMS’er at kende så du kan hjælpe kunder, teste løsninger og på sigt rådgive i løsningsvalg når kundens behov skal løses.

I samarbejde med bureaets andre projektledere varetager du og sikrer projekternes flow og gennemførsel med fokus på kvalitet, tid og økonomi og deltager i bureauets planlægning og koordinering generelt.

Om dig

Vores ønsker

Vi forventer, at du har en mellemlang eller lang uddannelse. Du behøver ikke nødvendigvis at have en IT-baggrund, men det er centralt, at du har flair for og interesse i web og webudvikling.

Du har er måske helt nyuddannet indenfor et relevant studie eller har erfaring indenfor digitale ydelser.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder

LINKfactory er en dynamisk arbejdsplads med fingeren på pulsen og i konstant udvikling. Vores hverdag er præget af masser af opgaver, høj faglighed, yderst kompetente kollegaer, inspirerende samarbejde i et uhøjtideligt miljø.

LINKfactory er i beliggende i Vestergade 29, København K

Vi har mindst to årlige firmafester samt løbende interne faglige arrangementer. Vi har gode muligheder for faglig og personlig udvikling og en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

LINKfactory er i beliggende i Bredgade med Grønnegårdsteaterets have som nabo. Vi har en god frokostordning, frugt og snacks frit tilgængelig i løbet af dagen.

Er du den vi søger?

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Direktør Ole Brockhuus på tlf. 70 22 23 22.

Ansøgning og CV kan sendes til job@linkfactory.dk mærket projektleder

Vi holder løbende samtaler og forventer at ansætte den rette med start hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.