Skip to main content

Seneste Nyt

Information

Seneste Nyt

Her finder du seneste nyt fra Linkfactory. 

Vi opdaterer løbende med nyheder der spænder over alt fra seneste nyt om Linkfactory, nyt fra communitiet, vigtig information og servicemeddelelser, vores kunder, projekter med mere!

Vi sender også løbende nyheder ud via vores nyhedsbrev.

Linkfactory får Drupal Commerce Award pris

Linkfactory og Bibelselskabet fik Drupal Award pris i E-commerce kategorien ved Splash Awards 2019. Vi er stolte af at have vundet prisen og muligheden for at vise, hvordan indholdstunge sites som
Bibelselskabet matcher Drupal perfekt hvor indhold og commerce kan mixes. Drupal 8 matcher opgaven perfekt pga de mange forskellige indholdstyper der skal vises, relateres, købes og f.eks. eksponeres som feeds til eksterne sites, der viser deres tekster, f.eks. prædikentekster og dagens vers.

Drupal 8 & Drupal Commerce erstattede det tidligere CMS. Med Drupal Commerce og Drupal har Bibelselskabet fået mulighed for at mixe content med salg i et moderne CMS, som matcher deres indhold og hvor de let kan relatere indhold med produktanvisninger og salgsmuligheder.

Med en lang række integrationer er langt flere arbejdsgange blevet digitaliseret, således at:

Kunder kan browse & købe Bibelen online
Produkter, ordrer, donationer og projekter integreres direkte med ERP systemet Dynamics AX
Kunder kan selv administrere deres logins ift. tidligere

Sitet har været online i 9 mdr. og Bibelselskabet er meget tilfredse med deres nye site.

Linkfactory tilbyder udvikling af apps til Android og iPhone

Linkfactory tilbyder udvikling af mobil apps og hjælper gerne dig med at gøre din app idé til virkelighed!

Apps markedet er i stor vækst og det er ikke nok bare at være til stede på nettet. Du skal være der, hvor dine kunder befinder sig – og det er i høj på en smartphone. Med en app kan du fastholde dine kunder og få dem til at bruge dine services i en længere periode. Linkfactory kan være med til at optimere din virksomheds processer og rette dine services imod dine kunder. 

Vi har en bred erfaring med at udvikle Android og IOS apps og vi kan udvikle lige den funktionalitet du ønsker. Vores team består af skarpe in-house udviklere, designere og rådgivere fordelt på kontorer i København og Polen.
Så har du brug for at udvide din website eller andet med en meningsfyldt app – kan vi hjælpe dig.

Vores seneste store app-projekt

De sidste mange måneder har vi syslet med et spændende projekt. Nemlig sikkerhedsappen SpotTheSpy, der advarer dig, hvis en anden end dig selv læser dine mails eller snuser rundt på din Facebook- eller Instagramprofil. Via gps’en i din telefon kan SpotTheSpy nemlig se, hvor du er – og om det stemmer overens med, hvor dine onlinetjenester bliver brugt. Du kan læse meget mere om appen her: https://www.spotthespy.com 

Har du også en ide til en app?​
Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en løsning der er passer dit behov.

Linkfactory kan være med til at optimere din virksomheds processer og rette dine services imod dine kunder.

Cześć Polska! Linkfactory tager til Polen!

Cześć Polska! Linkfactory tager til Polen!

Torsdag d. 8. juni flyver hele Linkfactory på "studietur" til Polen, hvor vi skal besøge vores afdeling i Wroclaw. Derudover kommer fordybelse og faglig udvikling hånd i hånd med fælles kulturelle og kulinariske oplevelser.

Do widzenia,
Linkfactory

Linkfactory anerkendes endnu engang for arbejdet med Drupal

Linkfactory anerkendes endnu engang for arbejdet med Drupal

Den 6. April 2017 afholdt Drupal Leverandørforening deres årlige prisuddeling, Drupal Awards. Og vanen tro gik Linkfactory ikke tomhændet hjem

Danish Drupal Award er et awardshow for bureauer og virksomheder, som arbejder med Drupal, og som udnytter fleksibiliteten og de mange moduler til at levere succesfulde og positive kundeoplevelser. Awardvinderne er dem, der har udarbejdet en gennemtænkt og engageret løsning, der afspejler kundernes behov og interesser på tværs af alle kanaler. 

I kategorien ”Bedste Corporate Website” vandt Linkfactory i år bronze for arbejdet med relanceringen af Fitness dk’s hjemmeside. En pris vi er utrolig stolte over.

Vi gav Fitness dk en mere overskuelig og generelt en mere struktureret hjemmeside, der bl.a. har gjort det nemmere for brugerne at registrere sig som medlem og tilmelde sig hold.
De har fået et nyt og friskt look, som har haft mærkbar indflydelse på brugernes adfærd på hjemmesiden. Og Fitness dk er, ligesom deres medlemmer, også meget tilfredse med deres nye stil, og de resultater den giver.
 

Det nye site har blandt andet medført en lavere afvisningprocent, dvs. færre enkeltsidebesøg, hvilket indikerer, at Fitness dk’s brugere er blevet mere engagerede.

Det har desuden medført flere indgange til fitness dk’s købsflow, og der er samtidig sket en væsentlig stigning i trafikken til centersiderne, som promoverer de enkelte centre og deres faciliteter.
 

Så sent som i 2015 vandt Linkfactory guld i hovedkategorien, ”Bedste Drupal Website”, for arbejdet med virk.dk for Erhversstyrelsen.
Den nye pris viser en stabilitet i vores arbejde, som vi også er meget stolte af, og som motiverer os yderligere til at arbejde videre og udvikle vores evner inden for Drupal. 

Not just another day at the office…

Not just another day at the office…

I går mødtes Drupalforeningen til sit årlige Award show, hvor Linkfactory var indstillet til guld-pris i kategorierne ”Bedste Drupal website 2015” og ”Bedste offentlige site”. Vi er usandsynligt glade for i dag at kunne dele den glædelige nyhed: Vi vandt!

Danish Drupal Award henvender sig til både bureauer og virksomheder, som formår at udnytte Drupals fleksibilitet og mange moduler til at levere succesfulde og positive kundeoplevelser. Award vinderne har en gennemtænkt og engageret løsning, der afspejler kundernes behov og interesser på tværs af alle kanaler. 

Guld i kategorien ”Bedste Drupal website 2015”  blev uddelt til den virksomhed ”som har skabt en gennemført og overbevisende brugeroplevelse samt forretningsmæssige resultater, som også kan ses på bundlinjen… I helhed er vinderen det site, der har flyttet grænser, brugt nye metoder, og skabt en Drupal løsning udover det sædvanlige.”

”Vi er beærede over at vinde guld i konkurrencens største pris ”Bedste Drupal site”. Ikke mindst fordi prisen bekræfter os i, at vi er på rette spor i vores arbejde med at skabe målbar værdi for vores kunder”, udtaler direktør Ole Brockhuus.

Men for Linkfactory er prisen for det ”Bedste offentlige site” af mindst ligeså stor betydning. Prisen er givet til Erhvervsstyrelsens hjemmeside Virk.dk - et afgørende omdrejningspunkt i det offentliges digitaliseringsstrategi. Linkfactory foretog i 2014 en gennemgribende opdatering af både den bagvedliggende systemarkitektur og indhold på Erhvervsstyrelsens  ti år gamle indberetnings- og informationsside.

”Sammen med Erhvervsstyrelsen har vi arbejdet indgående på at skabe en ny brugervenlig brugergrænseflade og det helt nye område Virk Data. Det virker hos Virk. Det ved vi nu. Hos Linkfactory ser vi priserne som en motivationsfaktor og vil arbejde med at videreudvikle og videreføre vores erfaringer. Både i realiseringen af den offentlige digitaliseringsstrategi og hos vores private kunder”.

 

Googles principper for PageRank

Googles principper for PageRank

12/03/2015

Konkurrencen om den højeste relevans og heraf placering hos de store søgemaskiner er i dag benhård og det må betragtes som en regulær videnskab at optimere sit site, så synlighed og relevans er i top.

Ser man på den største aktør blandt søgemaskinerne Google, er det endvidere ikke længere nok at have tjek på kategorisering af sit indhold, Url-navngivninger, title- og heading-tags, alt-tekster og sitets generelle performance, men vi skal også i stigende grad tage højde for sikkerhed og mobilvenlighed.

2015 er således året, hvor sikkerhed I form af krypteret forbindelse med https belønnes med en højere ranking i Google. Er man i hård kamp med konkurrenterne om øverste placering i søgeresultaterne, er det derfor en god ide at overveje indkøb og opsætning af et SSL-certifikat.

Udover vægtningen af SSL har Google netop meldt ud, at fra den 21. april 2015 vil de udvide brugen af mobilvenlighed som et ranking-signal i de mobile søgeresultater. Dette forventes at få en stor effekt på søgeresultaterne. Nogle forlydender peger endog på, at websites, der ikke er optimeret til mobilbrugere, stort set vil blive fjernet fra søgeresultatet, når brugerne søger fra en mobil enhed.
Har man således en høj tilgang af brugere fra mobile platforme, er det i høj grad værd at overveje optimering af sitet til disse platforme.

Linkfactory bag nyt Virk.dk

Linkfactory bag nyt Virk.dk

15/12/2014

Erhvervsstyrelsen valgte at relancere sitet på Drupal for at være mere fremtidssikret og ikke være låst til én leverandør. Linkfactory har lavet al Drupaludvikling af sitet, som underleverandør til NineConsult, der har lavet backoffice services i Java/Jahia.

Med Drupal har virk.dk fået et fleksibelt CMS, der skalerer til den høje trafik og de mange indloggede brugere ved hjælp af avanceret caching. Som indgang til 1500 selvbetjeningsløsninger er hastighed og drift sikkerhed ekstremt vigtigt, da hele Danmarks erhvervsliv er afhængig af portalen. Resultatet er et superhurtigt site til trods for den høje og tunge trafik. 

Den ansvarlige for projektet Carsten Ingerslev udtalte ifm. lanceringen: »Jeg er selvsagt kisteglad. Målet var at være i luften inden 1. september, og det er holdt. Samtidig holder vores tidsplan og budget. Vi skal selvfølgelig lige hundrede procent i hus, før jeg er helt glad, men i en tid, hvor man taler om offentlige IT-skandaler, så er det en god følelse, når det hele kører som i olie,« siger han.