Webløsninger, der former bedre oplevelser

Vi er et erfarent og prisvindende softwarehus med speciale i Open Source-teknologier som Drupal, Symfony, Angular og TYPO3. Vi udvikler hjemmesider, webshops og applikationer, der ikke kun giver en målbar værdi for vores kunder, men også fremragende og pålidelige oplevelser for deres brugere.

Lige siden etableringen af Linkfactory i 2000 har vi fået alle de nødvendige kompetencer til succesfuldt at gøre vores klients ideer og behov til virkelighed, mens vi fortsat tilbyder vores bedste anbefalinger og ekspertise.

 

 

+150 tilfredse kunder

15 ansatte

2000 som etableringsår

Billede af fire Drupal-priser, vi blev tildelt med

Vi er en flok holdspillere, så sammen med vores kunder jagter vi "den gode forretningssag" ved at oprette KPI'er og følge op på resultaterne af de online-løsninger, vi bygger. På denne måde sikrer vi, at vores kunder ender med et digitalt produkt, der skaber en reel online værdi.

Hos Linkfactory samarbejder vi med B2B- og B2C-virksomheder samt organisationer og offentlige organer for at hjælpe dem med at opbygge den bedste software og digitale løsninger, der er skræddersyet til deres mål og behov.

Vores tjenester består af rådgivning, UX-design, teknisk udvikling, support, sikkerhed og hosting. For at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du gå til siden med vores tjenester.

Vores projekter er gentagne gange blevet tildelt en pris: i 2015 for Bedste Drupal site og Bedste offentlige site og i 2017 for Bedste Corporate site. I 2019 vandt vi prisen for Bedste e-handelsløsning.

Hos Linkfactory er vores døre altid åbne, vi er mere end glade for at have dig forbi til en uforpligtende kop kaffe. Lad os diskutere din nuværende situation og mulighederne for, hvordan vi kan få dig og din organisation til at drage større fordel af den webløsning, digitale platform eller medlemskabsløsning, du ejer.

Vores team arbejder ud fra kontorer i København, Danmark og Wrocław, Polen, men vi påtager os både indenlandske og internationale projekter.

 

Vores kunder