Linkfactory tilbyder udvikling af apps til Android og iPhone

Vi tilbyder udvikling af mobilapps og hjælper dig gerne med at gøre din app-idé til virkelighed!

Markedet for apps vokser hurtigt, og det er ikke nok bare at være til stede online. Du skal være der, hvor dine kunder er - og det er oftere og oftere på en smartphone. Med en app kan du beholde dine kunder og få dem til at bruge dine tjenester i længere tid. Linkfactory kan hjælpe med at optimere din virksomheds processer og målrette kunderne med dine tjenester. Vi har stor erfaring med at udvikle Android- og iOS-apps og kan udvikle nøjagtigt den funktionalitet, du ønsker.

Vores team består af skarpe interne udviklere, designere og konsulenter på kontorer i København (Danmark) og Wrocław (Polen). Hvis du har brug for at udvide din platform med en meningsfuld app - kan vi få dette til at ske.

 

Vores seneste store app-projekt

I de sidste par måneder har vi arbejdet på et nyt spændende projekt - en sikkerhedsapp SpotTheSpy for at være mere præcis. Den advarer dig, hvis en anden end dig selv læser dine e-mails eller snuser rundt på din Facebook- eller Instagram-profil. Via GPS i din telefon kan SpotTheSpy se, hvor du er - og om den matcher, hvor dine onlinetjenester bruges. Du kan læse meget mere om appen her: https://www.spotthespy.com

Har du en idé til en app, som du gerne vil føre ud i livet? Tøv ikke med at kontakte os - vi finder gerne en løsning, der passer til dine behov.