Services

Vores service omfatter konsulent- og forretningsforståelse, IA og design, udvikling og programmering, samt implementering og drift. Vi er professionelle, passionerede, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at levere løsninger, der skaber målbar værdi. Som professionelt softwarevirksomhed, har vi stor fokus på den daglige drift og support.

Picture of a man highlighting something on a piece of paper with a felt-tip pen

Strategi og rådgivning

Hos Linkfactory arbejder vi med fokus på målbare værdier. Vi hjælper organisationer med at oprette og udføre strategier, der er baseret på data og brugerindsigt, og sørger for, at vores indsats driver førende resultater og forretningsudvikling. Vi har alle de nødvendige kompetencer til at føre dig gennem strategien og dens gennemførelse.

 

Picture of two people sitting in front of a laptop

UX Design

Som full-service konsulenthus former vi vores leverancer, så de lever op til vores kunders behov og deres brugeres forventninger, så de løsninger, vi leverer, skaber reel forretningsværdi. Vi fokuserer på brugervenlighed, funktionalitet og skaber fremragende digitale oplevelser.

Picture of a man highlighting something on a piece of paper with a felt-tip pen

Softwareudvikling og implementering

Vi har skabt bedre og smartere digitale løsninger til vores kunder og deres brugere siden 2000. Vi leverer professionelle tjenester inden for implementering og udvikling centreret omkring PHP, TYPO3 og Drupal. Desuden er vores udviklere eksperter inden for Linux, Apache, MySQL og Symfony. Vi beskæftiger os også med relaterede tjenester såsom ydeevneoptimering, cache, webtilgængelighed osv.

Picture of two people sitting in front of a laptop

Hosting

Hos Linkfactory tilbyder vi professionel hosting af TYPO3- og Drupal-løsninger, mens vi er ansvarlige for al drift, vedligeholdelse og overvågning på samme tid. Vi garanterer høj oppetid, 24-timers overvågning og fuld kontrol over alle servere. Vores opsætning kan håndtere alt, fra enkle websteder til meget trafikerede websteder med høje krav til oppetid.

Picture of a man highlighting something on a piece of paper with a felt-tip pen

Support and SLA (sikkerhedsopdateringer)

For at give vores kunder den bedst mulige service, prioriterer vi support højt og reagerer hurtigt, når den daglige forretning skal arbejde døgnet rundt efter et projekt er færdig. Vi tilbyder også SLA - en aftale om automatiske sikkerhedsopdateringer til alle vores projekter.

Picture of two people sitting in front of a computer

Webtilgængelighed

Vi tror på at skabe lige chancer for alle. Dette er grunden til, at vi siden vores etablering i 2000 har opbygget tilgængelige hjemmesider, både for offentlige og kommercielle kunder. Vi vil hjælpe dig med at gøre den digitale verden mere inkluderende for alle.

Vores kunder