Services

Vores services omfatter rådgivning, strategi, IA og design, udvikling og drift. Vi er professionelle, passionerede og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at levere løsninger, der skaber målbar værdi. Noget som vi og vores kunder er stolte af.

Det bedste fra to verdener: Dansk brancheindsigt kombineret med polsk IT-talent

Linkfactory består af to selskaber: ét med base i København, Danmark og ét i Wrocław, Polen. Takket være dette er vi i stand til at tilbyde vores kunder en upåklagelig service: ved at kombinere vores dokumenterede bureauerfaring og detaljerede brancheindsigt med førsteklasses kvalitet af softwareudvilere i vores team.

 

Fortsæt med at læse for at se, hvad vi specialiserer os i.

Lever dit projekt med Linkfactorys erfarne udviklere

Lever dit projekt med Linkfactorys erfarne udviklere

Vores “Hire a team” service er en ideel løsning, hvis du ikke har specifik ekspertise i din organisation, ikke kan finde det rigtige talent lokalt, eller rekruttering tager for meget tid, kan vi expandere dit team for Jer.

Med vores team af IT-specialister kan du være sikker på, at dit projekt bliver leveret til tiden. Vi er allerede eksperter med stor erfaring, så der er ikke behov for yderligere uddannelse eller onboarding.

Vores udviklere kan begynde at arbejde på dit projekt med det samme. Nøgleteknologier, vi er eksperter i, er Drupal, TYPO3, PHP, Symfony, Angular, React, Vue.js

Softwareudvikling fra bunden

Softwareudvikling fra bunden

Vi har skabt bedre og smartere digitale løsninger til vores kunder og deres brugere siden 2000. Vi leverer professionelle services inden for implementering. og udvikling centreret omkring Drupal, TYPO3, PHP, Symfony, Angular, React og Vue.js. Vi beskæftiger os også med relaterede services som ydelsesoptimering, caching, webtilgængelighed etc.

Som et full-service konsulenthus former vi vores leverancer, så de lever op til vores kunders behov og deres brugeres forventninger, så de løsninger vi leverer skaber reel forretningsværdi. Vi fokuserer på brugervenlighed, funktionalitet og at skabe enestående digitale oplevelser.

Vi tilbyder også professionel hosting samtidig og står for al drift, vedligeholdelse og overvågning. Vi garanterer høj oppetid, 24-timers overvågning og fuld kontrol over alle servere. Vores setup kan håndtere alt, fra simple sites til stærkt trafikerede sites med høje krav til oppetid.

Museum samling online - MuCoDi

Museum samling online - MuCoDi

Med vores værdifulde erfaring med integration med SARA hvor knap 200 museer registrerer deres museumsgenstande , samt research og viden om museernes digitale strategier, har vi udviklet en online standard platform for museer. Løsningen leverer en avanceret søgning af alle værker og redesign af museets online tilstedeværelse.

Vi integrerede maskinlæring i løsningen. På denne måde er det muligt at bruge Googles billedgenkendelse så museumsgenstandene automatisk bliver tagget med nøgleord, der indgår i søgningerne. Portalen giver også brugerne mulighed for at oprette en profil og gemme genstandene i brugerens egen samling.

Vi forventer, at de brugervendte muligheder vil blive videreudviklet i fremtiden og dermed mulighed for at skabe et endnu tættere bånd til museers. brugere, Vores research og inspiration fra internationale museer viser, at det er muligt at skabe engagement online, samt opnå et internationalt publikum.

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller og vil online med Jéres samling.

Mød de ansvarlige

Ole Gelespie Brockhuus, administrerende direktør og grundlægger af Linkfactory Danmark


Efter at have fået erfaring i en række virksomheder grundlagde Ole Linkfactory i 2000. Hans ekspertise er stærkt forankret i hans tekniske viden. I sin rolle i Linkfactory har Ole fokus på at vedligeholde kunderelationer, lede projekter og rådgive.

 

Michał Cygankiewicz, direktør for Linkfactory Polen


Med over næsten 10 års kommerciel erfaring i TYPO3-udvikling har Michał fået en masse brancheindsigt og ved, hvad der skal til for at levere et vellykket projekt. At være opmærksom på ren kode, kundetilfredshed og klar kommunikation mellem forskellige interessenter er nogle af de egenskaber, der kendetegner ham. Til daglig er Michał stærkt involveret i de projekter, vi kører, både som Lead Developer og som projektleder - det er som regel Michal, der har direkte kontakt til kunderne.

Vores kunder