Linkfactory er igen anerkendt for sit arbejde med Drupal

Den 6. april 2017 afholdt Drupal Suppliers Association deres årlige prisoverrækkelse, Drupal Awards. Og som sædvanligt gik Linkfactory ikke tomhændet hjem

Dansk Drupal Award er en prisuddeling for bureauer og virksomheder, der arbejder med Drupal, og som udnytter fleksibiliteten og de mange moduler til at levere vellykkede og positive kundeoplevelser. Prisvinderne er dem, der har udviklet en gennemtænkt og engageret løsning, der afspejler kundernes behov og interesser på tværs af alle kanaler. I år vandt vi bronze i kategorien "Bedste virksomhedswebsted" for arbejdet med relanceringen af Fitness dk's hjemmeside. En pris, vi er utroligt stolte af.

Vi gav Fitness dk et mere håndterbart og generelt et mere struktureret websted, som bl.a. har gjort det lettere for brugerne at registrere sig som medlemmer og deltage i hold. De har fået et nyt og friskt look, som har haft en mærkbar indflydelse på brugernes adfærd på hjemmesiden. Fitness dk er ligesom deres medlemmer også meget tilfredse med deres nye stil og de resultater, det giver. Det nye websted har blandt andet ført til en lavere afvisningshastighed og færre enkelt-side besøg, hvilket indikerer, at Fitness dk's brugere er blevet mere engagerede. Det har også ført til flere indgange til Fitness dk's købsflow. Samtidig har der været en markant stigning i trafikken til centerstederne, der promoverer de enkelte centre og deres faciliteter.

Så sent som i 2015 vandt Linkfactory guld i hovedkategorien "Best Drupal Website" til arbejdet med virk.dk for Erhvervsstyrelsen. Den nye pris viser en stabilitet i vores arbejde, som vi også er meget stolte af, og som yderligere motiverer os til at arbejde endnu hårdere og udvikle vores evner inden for Drupal.