Skip to main content

Services

Services

Vores services favner rådgivning & forretningsforståelse, IA & design samt implementering & drift. Vi er profesionelle og passionerede og vi arbejder tæt sammen med vores kunder om at levere løsninger, der skaber målbar værdi. Noget vi og vores kunder er stolte af.

Vores produkter

e-commerceE-Commerce

E-Commerce

E-handel i Drupal er vores speciale. Drupal er en fleksibel og stærk platform for omnichannel content. Med Drupal Commerce får I en “second to none” open source platform indhold og commerce integreres sømløst.
Vi rådgiver, designer og udvikler e-handelsløsninger. E-handelsløsninger integrerer ofte dybt ind i virksomhedens øvrige systemlandskab og vi udvikler integrationer på et højt teknisk niveau med Domain Driven Design, integrationstest og Continuous integration så platformen fremtidssikres.
Se på vores site hvordan vi f.eks. løste Bibelselskabet, Molio og Haveselskabets e-commerce udfordringer.

Drupal

Drupal - frihed og fleksibilitet

Drupal er i dag et af de mest populære open source CMS-systemer på markedet. Drupal udmærker sig især, når det gælder komplekse og indholdstunge websites, hvor egenskaber som stabilitet, performance og fleksibilitet er i højsæde. Drupal anvendes i dag på nogle af verdens største websites. Herhjemme er Drupal meget udbredt som løsning til kommunale sites og danske mediehuse, f.eks. Københavns kommune TV2, BT, Information og mange andre.

Drupal er kendetegnet ved at være modulbaseret i sin form, hvilket gør CMS’et uhyre fleksibelt og skalérbart. Det sætter Linkfactory i stand til at kunne udbygge kernen i overensstemmelse med organisationens særlige behov. Der eksisterer i dag over 7500 moduler, der kvit og frit kan installeres og som stiller stort set enhver funktionalitet til rådighed. De mange præ-udviklede moduler sikrer samtidig en langt hurtigere og mere smidig udviklingsfase. Generelt betyder dette også, at Drupal kan kendetegnes som et CMS der sætter konfiguration over kode, det vil sige at en løsning langt hen ad vejen kan konfigureres til at opfylde den enkelte kundes ønsker og behov.

Et andet karakteristika ved Drupal er, at indholdet er løst koblet, hvilket betyder at indhold ikke er koblet på hierarkisk struktur, hvor indhold er knyttet til bestemte sider. Dette giver en stor grad af fleksibilitet når indhold skal bruges på tværs af en løsning og når der skal laves personlige sider, som viser relevant indhold for en bruger. I sin reneste form, er Drupal således ”ud af boksen” et eminent publiceringssystem, hvor redaktører nemt kan vedligeholde en hjemmeside. Der kan arbejdes med alle former for indhold. Herunder bl.a. tekster, billeder, links, filer og video. Designmæssigt kan løsningerne tilpasses ud fra behov og søgemaskinevenlig arkitektur.

I praksis betyder dette at Drupal er et af de kraftigste CMS’er, når det kommer til oprettelse af videndelingsportaler, fora og løsninger, hvor brugerne skal kunne mødes i forskellige grupper. 

typo3TYPO3

TYPO3 – Modulbaseret og sikkert

TYPO3 er et danskudviklet CMS, som løbende er blevet udviklet og har vundet global udbredelse siden Kasper Skårhøj lancerede løsningen i 1998. TYPO3 er kendetegnet ved sin åbne og modulbaserede arkitektur, som gør det muligt at lade TYPO3 vokse med kundens krav. TYPO3 er under fortsat udvikling, og der findes ligesom hos Drupal en stor mængde af extensions og funktionaliteter, som kan hentes og tilføjes løsningen alt efter behov. TYPO3 er ligesom Drupal et af verdens mest udbredte CMS-systemer og anvendes derfor på en lang række fremtrædende websites. I Danmark anvendes TYPO3 af bl.a Aarhus Universitet, Venstre samt en lang række kommuner og offentlige styrelser.

Hvor mange CMS’er i dag bygger på en forholdsvis lille kerne der herefter udbygges, leveres TYPO3 som en større pakke med en solid kerne. Dette giver en lang liste af ud-af-boksen funktionaliteter, ligesom det letter opdateringer og vedligeholdelse af løsningen væsentligt. Der kan derfor gratis leveres løbende hovedopdateringer af TYPO3 kernekoden, hvilket sikrer en stabil drift hvor:

• Alvorlige sikkerhedshuller lukkes spontant
• Fejl i 3. parts-udvidelser udelukkes fra download, hvis der ikke leveres opdateringer fra programmøren
• Opdateringer m.m. annonceres via web og mail til administratorer, hvilket gør det nemt at opdatere og vedligeholde TYPO3 løsningen.

Herudover udmærker TYPO3 sig i sin grad af fleksibilitet for redaktører, som i CMS’et selv har mulighed for let at opbygge nye skabeloner og sider med de elementer der ønskes. TYPO3 stiller et uendeligt antal selvstændige sandkasser til redaktører, inklusiv workflow mellem skrivende og ansvarshavende redaktører og publicister, hvilket sikrer absolut kontrol over indholdet på sites med mange redaktører, inden det offentliggøres. Således er det med TYPO3 nemt, at vedligeholde og videreudvikle sin hjemmeside i et stifinder-strukturbaseret interface der tjener som omdrejningspunkt for arbejdet med de enkelte sider, filer, billeder videoer m.m. 

symfonySymfony

Symfony

Hvorfor skal du vælge Symfony til din web-løsning?

Symfony er et pragmatisk framework og værktøj. Dets åbenhed gør det yderst anvendeligt for designere og udviklere til at skabe genanvendelige komponenter til websites og webapplikationer. Det bygger på best practices, standardisering, interoperabilitet mellem applikationer. Alt sammen med det formål at fremme professionel webudvikling. Velstruktureret i fuld overensstemmelse med de forretningsregler der er fastlagt. Symfony er et open source applikations-framework, der anvendes til udvikling af web-applikationer.  Det er muligt at vælge mellem mange moduler og komponenter, der matcher dine. Så på den måde er du hurtigt i gang med din web-løsning. Det er udviklet til at være integrationsvenligt, så det kan anvendes sammen med legacy applikationer.

En stor fordel i Symfony er, at det er et stort fællesskab af udviklere, der alle bidrager til delingen af robuste komponenter, der kan genanvendes. Den tid der spares, kan anvendes til at fokusere på andre områder bl.a. kvalitetssikring og brugeranvendelighed. Tilsammen sikrer det bæredygtige robuste applikationer af høj kvalitet, rettet imod store såvel som små virksomheder. 

Symfony er alt hvad du kan forvente af et moderne framework: Hastighed, fleksibilitet, genanvendelige komponenter, etc.

Drupal 8 er baseret på Symfony og derfor oplagt til applikationsudvikling på Drupal sites og mere tunge backoffice løsninger.

Strategi og rådgivning

Linkfactory_skak

Strategi og rådgivning

Understøtter dit website din strategi hvad enten det er salg, kommunikation eller effektivisering af arbejdsgange? Gør brugerne reelt det du gerne vil have på sitet? Får du den trafik du gerne vil have? Hvor falder brugerne af på dit website? 

Er du i tvivl om ovenstående, arbejder du delvist i blinde og bruger ikke dine ressourcer optimalt. Alt for mange arbejder reelt med deres website primært baseret på feedback og idéer i organisationen. Vi går skridtet dybere og arbejder med målbar værdi.

Vi har medarbejderne og kompetencerne i huset til at levere den rådgivning du skal bruge for at komme igang. 

Book os til et møde og hør hvor vi kan gøre en forskel.

 

 

IA / UX / Design

IA / UX / Design

Linkfactory oplever en stigende efterspørgsel blandt vores kunder, på at konsolidere hele leverancen ved Linkfactory. Verden er blevet mere agil, projekter skal have sammenhæng fra forretningsunderstøttelse til udformning af teknisk løsning, og der skal eksekveres hurtigt og præcist. Som full-service konsulenthus har vi en fantastisk mulighed for at præge vores leverancer, så de lever op til kundens behov, brugerens forventninger samt at vores websites giver reel forretningsmæssig værdi.

Vores tekniske baggrund og indsigt giver os en unik mulighed for at kombinere fokus på rådgivingen, design og med at skabe løsninger. Vi skaber løsninger hvor der samtidig træffes solide tekniske valg med mest mulig brug af standard funktionalitet fra den kæmpe palette open source verdenen giver os. Hvorfor tegne en løsning der kræver 100 timers udvikling, hvis vi kan opsætte en standardløsning på 15 timer, der reelt giver præcis lige så meget værdi for forretningen? 

 

Implementering og udvikling

Linkfactory_code

Implementering og udvikling

Linkfactory har siden 2000 leveret professionelle ydelser indenfor implementering og udvikling, centreret omkring PHP-udvikling og open source teknologierne TYPO3 og Drupal. Vi er eksperter i Linux, Apache, MySQL og beskæftiger os samtidig med relaterede ydelser som performanceoptimering, caching m.m. Herudover arbejder vi med Symfony i forbindelse med applikations- eller webserviceudvikling.

Vi har gennem årene leveret alt fra internet-, intranet- og extranet-løsninger samt udviklet specifikke web-applikationer. Vores kunder er alt fra små til store organisationer, fagforeninger og offentlige institutioner og kommuner.

 

Hosting og drift

Linkfactory_host

Hosting og drift

Vi tilbyder professionel hosting af løsninger specifikt gearet mod TYPO3 eller Drupal løsninger og står samtidig for al drift, vedligeholdelse og overvågning. Vi garanterer høje oppetider, har fuld kontrol over alle servere og har egen døgnvagt. Vi håndterer selv serverne og vores opsætning kan klare alt fra det simple site til meget store sites med megen trafik og store krav til oppetid.

  • Løbende back-up

  • Nem adgang til support

  • Vagt Telefon

  • Overvågning

  • Sikkerhedsopdateringer af OS

 

Fonda

Fonda

Sagsbehandling for fonde

Fondssystemet er et ansøgnings- og sagsbehandlingssystem, der 100 pct. digitaliserer en fonds administration af ansøgninger. Ud med tunge papirgange og Excelark og ind med automatiske notifikationer, rapporter og overførsel af udbetalinger.

Fonda er skræddersyet fondens arbejdsgange og der er udviklet en intuitiv brugerflade netop til dette formål. 

Custom løsninger / Symfony

Custom løsninger / Symfony

Gennem mange års samarbejde med Fonde, NGO'er, fagforeninger, Offentlige og private har Linkfactory fået et indgående kendskab til udvikling af custom applikationer såsom medlemsløsninger og systemer til behandling af ansøgninger. Traditionelt lavede vi det i vores CMS'er, men i dag laver vi avanceret systemudvikling i f.eks. Synfony og Angular. Vi rådgiver strategisk og leverer et hardcore teknisk team, der mestrer arkitekktur, domaindriven delevelopment, continious integration, automatisk test. Alle vores systemudviklere er kandidatuddannede.

Blandt vores kunder er Rotary, Ny Carlsberg Fondet & Slots- og Kulturstyrelsen.

 

Udvikling af apps

Linkfactory tilbyder udvikling af mobil apps og hjælper gerne dig med at gøre din app idé til virkelighed!

Apps markedet er i stor vækst og det er ikke nok bare at være til stede på nettet. Du skal være der, hvor dine kunder befinder sig – og det er i høj på en smartphone. Med en app kan du fastholde dine kunder og få dem til at bruge dine services i en længere periode. Linkfactory kan være med til at optimere din virksomheds processer og rette dine services imod dine kunder.

Vi har en bred erfaring med at udvikle Android og IOS apps og vi kan udvikle lige den funktionalitet du ønsker. Vores team består af skarpe in-house udviklere, designere og rådgivere fordelt på kontorer i København og Polen. Så har du brug for at udvide din website eller andet med en meningsfyldt app – kan vi hjælpe dig! 

Vores øvrige services

Sociale medier

Google Analytics

Varnish