Teknisk udvikling fra Linkfactory Polen direkte til dit udviklingsteam eller bureau

Uanset om du ikke har specifik teknisk ekspertise i din organisation, ikke kan finde de rette talenter lokalt, eller rekruttering tager for meget tid, kan teamudvidelsen være den rigtige løsning for dig. Med vores team af it -specialister kan du være sikker på, at dit projekt vil blive leveret til tiden.

Vi er allerede eksperter med stor erfaring, så ingen oplæring eller onboarding er nødvendig. Vores udviklere kan begynde at arbejde på dit projekt med det samme.

Vil du lære mere om LinkFactory?

Billede af fire Drupal-priser, vi blev tildelt med

Lige siden etablering af ​​Linkfactory i 2000 har vi fået alle de nødvendige kompetencer til med succes at omsætte vores kundes ideer og behov til virkelighed, mens vi fortsat tilbyder vores bedste anbefalinger og ekspertise.

Vores projekter er gentagne gange blevet tildelt priser: i 2015 for det bedste Drupal website og det bedste offentlige website og i 2017 for det bedste Corporate website. I 2019 vandt vi prisen for bedste e-handel site.

Vores team består af eksperter inden for teknologier som Drupal, Angular, React, VUE, Symfony, Laravel eller PHP for at nævne nogle.

 

Vi kan hjælpe dig med:

 • Webudvikling (Drupal)

 • Applikationsudvikling (Symphony, Laravel)

 • Test

 • Vedligeholdelse / support

 

Interesseret? Kontakt os og lad os diskutere, hvordan vi kan forbedre din nuværende situation eller bygge noget fra bunden.

Fordele ved at vælge vores udviklere til at arbejde på dit projekt

 1. Dygtige udviklere til rådighed i dit projekt

  Outsourcing af dit projekt betyder, at du trækker direkte på vores udviklere med forskellige færdigheder. Vores specialister er eksperter i deres teknologier, så de er klar til at begynde at udvikle dit projekt fra dag ét. 

 2. Skalerbarhed

  Et samarbejde med os betyder at  har du adgang til udviklere, der kan starte på dit projekt med det samme. Desuden kan vi hjælpe dig med både korte og langsigtede projekter samt skalere op eller ned afhængigt af dine udviklingsbehov.

 3. Lavere omkostninger

  Besparelser garanteres med vores teamudvidelse ved at reducere den administrative indsats og omkostninger. Denne model eliminerer for dig hovedpine ved at betale løn, skat, fordele eller andre omkostninger forbundet med at ansætte nogen internt på fuld tid eller hyre dyre freelancere.

 4. Tidsoptimering og hurtigere time-to-market

  Et dedikeret udviklingsteam bestående af vores toptalenter kan samles på et par dage og begynde at arbejde på dit projekt med det samme. Takket være deres færdigheder og erfaring kan udviklingen afsluttes hurtigere.

Reference

Agency client case

Linkfactory's udviklere leverede Drupal projektet til tiden, efter at kunden havde afbrudt samarbejdet med et andet teknisk bureau.

Kunde: Fuldservice webbureau fra Tyskland (~130 ansatte)
Teknologi: Drupal
Projektestimat: 1600 timer
Linkfactory holdstørrelse: 4

I februar 2021 blev vi kontaktet af bureauet, efter at en underleverandør ikke havde leveret et projekt til deres slutkunde til tiden.

Efter at have arbejdet med underleverandøren siden december, men uden tilstrækkelige fremskridt, besluttede bureauet at lede efter en mere erfaren outsourcingvirksomhed. Det endelige valg faldt på grund af vores udvikleres stærke tekniske ekspertise, vores erfaring med styring af internationale projekter, samt veletablerede processer, der muliggør smidigt samarbejde.

Vi var i stand til at oprette et helt team og sætte gang i projektet inden for en uge. Sammen med bureauet og slutkunden, fastlagde vi en ny deadline.

Holdet, vi stillede til rådighed, bestod af 2 Drupal-udviklere, 1 Frontend-udvikler, 1 Senior PHP-udvikler/Team-lead.

Vores team tog en aktiv rolle under møder med både bureauet og slutkunden (daglige møder, backlog/grooming sessions, retrospektiv, feedback fra kunden).

Takket være vores udvikleres tidligere erfaring med lignede projekter i Drupal, var teamet effektivt fra dag ét. Projektet blev leveret til tiden og til kundens tilfredshed.

Interesseret? Kontakt os og lad os diskutere, hvordan vi kan forbedre din nuværende situation eller bygge noget fra bunden.

Teamudvidelse med LinkFactory

1. Lær mere at vide om din virksomhed og dine behov

Vores første mål er at lære så meget som muligt om din virksomhed, dine forretningsbehov og selvfølgelig om dit projekt og dets ønskede resultat. På denne måde kan vi bruge vores erfaring fra at arbejde med forskellige brancher og hjælpe dig med at finde blindspots og tilbyde mulige løsninger senere under vores samarbejde.

2. Rådgivning og tildeling af de rigtige specialister baseret på dine krav

Uanset om projektet allerede er startet, og du kun har brug for udviklere, eller du har brug for hjælp til at navigere i projektmålene, er vi her for at hjælpe. Afhængigt af dine behov tildeler vi dit team de bedst egnede udviklere. Du kan også drage fordel af vores viden og ekspertise ved konsultation, så dit produkt kan udvikle sig gnidningsløst og vigtigst af alt til tiden.

3. Onboarding og udvikling af dit projekt

Når teamet er valgt, starter onboardingen. Vi lægger et stærkt fokus på problemfri kommunikation, da vores udviklere bliver en del af dit team. Med vores omfattende erfaring med internationale projekter i over 20 år, garanterer vi dig et problemfrit pragmatisk samarbejde.

Vores kunder