Linkfactory modtager Drupal Commerce Award

Sammen med Bibelselskabet modtog vi Drupal-prisen i kategorien E-handel ved Splash Awards 2019. Vi er stolte over at have vundet prisen og muligheden for at vise, hvordan indholdstunge websteder som Bibelselskabet kan have gavn af Drupal og nemt blande indhold med handel.

Drupal 8 udfører denne opgave perfekt takket være dens mange forskellige indholdstyper, der kan vises, relateres, købes og fx eksponeres som feeds til eksterne websteder, der derefter viser deres tekster - fx prædikener og nutidens vers.

I dette samarbejde med Bibelselskabet erstattede Drupal 8 og Drupal Commerce deres tidligere CMS. På grund af dette havde Bibelselskabet mulighed for at blande indhold med salg i et moderne miljø, der matchede deres indholdstyper, og hvor de let kunne relatere indhold med produktbeskrivelser og salgsmuligheder.

Med et stort antal integrationer er mange arbejdsgange blevet digitaliseret, så:

kunder kan gennemse og købe Bibelens online produkter; ordrer, donationer og projekter er integreret direkte med ERP-systemet - Dynamics AX. Desuden kan kunder administrere deres logins, hvilket de ikke tidligere kunne gøre. Hjemmesiden har været i drift i over 9 måneder, og Bibelselskabet er meget tilfreds med dets overordnede udseende og funktionalitet.