React.js

Dynamiske web applikationer med React.js

Vores teams erfaring med denne React gør os i stand til at udvikle skalerbare, velstrukturerede, brugervenlige og sikre digitale produkter.

Hvorfor vælge React.js?

React er et open source frontend bibliotek til opbygning af brugergrænseflader. React.js gør det muligt at bygge komplekse brugergrænseflader ved hjælp af genanvendelige komponenter. Med denne teknologi er udviklingsprocessen hurtigere, da udviklere er i stand til at genbruge komponenter. React kan give brugeren en rig og interaktiv oplevelse i en applikation sammenlignet med mere statiske HTML/CSS-sider.

React.js i en nøddeskal:

  • Mest populære og udbredte JavaScript framework
  • Brugervenligt og fleksibelt
  • Hurtig udvikling
  • Open-source
  • Høj performance
  • Let transition til mobile apps
  • Lang levetid takket være et stort community der udvikler og vedligeholder React
  • Bæredygtig og stabil
  • Fantastisk til udvikling af MVP'er (Minimum Viable Products)

Hvorfor arbejde med os?

2000 etableringsår

15 ansatte

+150 tilfredse kunder

Billede af fire Drupal-priser, vi blev tildelt med

Vi har specialiseret os i at udvikle avancerede webløsninger med open source-teknologier. Hos Linkfactory bestræber vi os på at tilbyde dig de bedste webløsninger, så du udelukkende kan fokusere på din virksomhed og dine kunders oplevelse. Vi hjælper med at bygge platforme, så du nemt kan administrere og levere indhold på tværs af alle kanaler. Vi bruger vores ekspertise og best practice i vores udvikling.

 

Vores udviklere har en stærk praktisk erfaring med at bygge React-baserede digitale løsninger.

 

Vi har en lang tradition for at levere rige websites og applikationer med de mest populære frameworks: React, Vue og Angular. Vil du høre mere om, hvordan React.js kan gavne din virksomhed? Skriv til os - vi tager mere end gerne en snak om mulighederne for et fælles projekt.

 

Hosting

Vi tilbyder Drupal optimeret hosting til vores kunder. Vælg den løsning, der passer dig.

 

Support & SLA

Vælg et Drupal-bureau, der prioriterer support højt og reagerer hurtigt, når alt skal fungere døgnet rundt, når projektet er afsluttet. Få fuld support, herunder aftale om automatiske sikkerhedsopdateringer.

 

Udvikling

10 års erfaring med udvikling af hjemmesider og applikationer til velkendte brands med Drupal - det mest fleksible CMS-system med avancerede teknologier.

Brug for noget andet?

Kontakt os, så finder vi en løsning. Hvis vi ikke er eksperter inden for dit interesseområde, er vi de første til at sige det. Vi kan også tilbyde dedikerede udviklere til dit projekt.

Hyr et team

Hvis du søger et team, specialiseret i denne teknologi, kan vi hjælpe. Lær mere på siden "Hyr et team" eller brug vores kontaktformular til at skrive til os direkte. Vi rådgiver mere end gerne fit om teknologien vil være den mest optimale til dit projekt.

Vores kunder