Tilbage til alle casestudier

Rotary Youth Exchange Program

Et system til styring af studerendes rejser rundt om i verden

Rotary YEP er et internationalt udvekslingsprogram for studerende i gymnasiet arrangeret af Rotary. Dets primære formål er, at børnene lærer et nyt sprog, udforsker en anden kultur og bliver rigtige globale borgere.

Role
Softwareudvikling
Teknologi
Drupal
Logo for Rotary YEP
Logo for Rotary YEP

Om projektet

Domain Driven Design

I hele projektets livscyklus var hovedfokus på at matche forretningsdomænet så tæt som muligt. Processerne i studenterudvekslingsprogrammet er komplekse. Der er lagt stor omhu for at samle alle kravene på en måde, som både virksomheden og udviklerne kan forstå. Takket være en sådan tilgang var det let at afkode konceptproblemer, inden vi gik videre til implementering, hvilket i sidste ende resulterede i lavere omkostninger ved at udvikle nye funktioner.

Samintegration med Rotary-medlemskabssystemet

En af de største udfordringer var at integrere YEP med Rotarys eksisterende medlemssystem, som allerede ejede mange af de data, som Rotary YEP-systemet også havde brug for. Dette blev løst ved at cache de data, som det andet system skulle bruge. Denne arkitektur tillod et cache-cache-system via Redis for hurtig adgang til data, der er gemt på den eksterne komponent.

 

“There are only two hard things in Computer Science: cache invalidation and naming things.”

Phil Karlton

 

Autorisation på flere niveauer

I dag bliver sikkerhed mere og mere vigtigt. Dette var grunden til, at et af de funktionelle krav var at give en stærk komponent til at kontrollere, hvilke handlinger der kan udføres af hvem. Faktorerne består af tilladelser, organisationstype og tid. For at sikre, at de udviklede løsninger er modstandsdygtige, skræddersys et sæt automatiserede tests til at kontrollere ny kode, så sikkerheden sikres i fremtiden.