Tilbage til alle casestudier

Bibelselskabet

Skræddersyet løsning til bedre oplevelser

Bibelselskabet er en nonprofit, kirkelig institution. Dens primære formål er at udgive Bibelen og bibelsk materiale og fremme brugen af Bibelen.

Role
Softwareudvikling
Teknologi
Drupal, Drupal Commerce
Bibelselskabet logo
Bibelselskabet logo

Hvad var udfordringen?

Bibelselskabets hjemmeside var baseret på et gammelt system, der begrænsede dets skalerbarhed og havde et forældet, slidt design, der havde brug for en fornyelse.

Før vores samarbejde havde Bibelselskabet håndteret alle deres ordrer manuelt i Navision. De ønskede at implementere en webshop med mulighed for integration med Dynamics AX, så de kunne digitalisere flere arbejdsgange i fremtiden, såsom:

  • Oprettelse og vedligeholdelse af logins
  • Automatisk oprettelse af produkter fra Dynamics AX i webshoppen
  • Håndtering af ordrer direkte i Dynamics AX

Derudover krævede projektet et stort fokus på en helt ny version af Biblen Online, som er Bibelselskabets største kilde til trafik og indgående ordrer.

Image of one of the Bibelselskabet books
Image of one of the Bibelselskabet books

Hvad foreslog vi, og hvordan løste Drupal problemet?

Drupal 8 og Drupal Commerce erstattede det tidligere CMS. Bibelselskabets hjemmeside fik et helt nyt design, der ikke kun fornyede dets overordnede udseende, men også forbedrede den digitale oplevelse for sine brugere. Ændringerne har gjort det lettere for kunder at placere ordrer og få adgang til oplysninger om produkter og tjenester.

Takket være Drupals funktionalitet, har det været let at relatere produkter til indhold. Dette var et must, da Bibelselskabet genererer en masse organisk trafik, og det er derfor vigtigt at kunne blande indhold og handel. Drupal tillader det som intet andet CMS.

Vi udviklede en avanceret webshop med mange integrationer gennem hele kassen til ERP-systemet med login, prisberegning osv.

Desuden sørgede vi for, at alle de nødvendige integrationer og migreringer af produkter, logins, projekter, Bibelen osv. fandt sted.

Drupal var et ideelt CMS-valg til Bibelselskabets hjemmeside, da det problemfrit giver mulighed for at blande indhold med handel.

Bibelselskabet visuel
Bibelselskabet visuel

Hvad blev resultatet?

Takket være implementeringen af Drupal Commerce og Drupal, har Bibelselskabet fået muligheden for at blande indhold med salg i et moderne CMS, der er skræddersyet til deres behov, og hvor de let kan relatere indhold med produktinformation og salgsmuligheder.

Med et stort antal integrationer er langt flere arbejdsgange blevet digitaliseret, så:

  • Kunder kan købe Bibelen online
  • Ordrer kommer direkte i ERP-systemet
  • Kunder kan administrere deres logins, hvilket de ikke før kunne
An image of the Bibelselskabet homepage
An image of the Bibelselskabet webshop