Shopify

Vækst din forretning med Shopify

Shopify er den mest populære alt-i-en-handelsplatform i verden. Med en brede vifte af temaer, add-ons og mulige integrationer, er Shopify et ideelt valg for både små og store e-handelsvirksomheder.

Hvorfor vælge Shopify?

Shopify er den førende e-handelsløsning. Shopify blev bygget med internationalt salg i tankerne, så det gør det nemt at håndtere mange valutaer, multi-store opsætninger og landespecifikke skattesatser. En stor fordel ved Shopify er, at den er mobiloptimeret. Takket være integrationer kan du bruge din social media trafik og sælge direkte via Facebook, Instagram, Messenger eller Google Merchant. Desuden kan du administrere din butik med Shopify Mobile-appen, uanset hvor du er. Det giver dig adgang til live ordrer, ordrehåndtering, analyse m.m. fra din smartphone. Shopify er en ideel løsning til virksomheder, der sætter pris på fleksibilitet, sikkerhed og skalerbarhed.

Shopify kort

  • Fleksibel og nem at konfigurere
  • Ubegrænsede muligheder pga. et stort økosystem af add-ons
  • Stort udvalg af skabeloner/themes
  • Intuitivt dashboard og adgang til analyser 
  • Lave implementerings- og vedligeholdelsesomkostninger
  • Kunde- og ordre indsigt
  • Mulighed for at udføre marketingaktiviteter direkte i shopify
  • Et stort antal mulige standard integrationer

Hvorfor arbejde sammen med os?

+150 tilfredse kunder

15 ansatte

2000 etableringsår

Billede af fire Drupal-priser, vi blev tildelt med

Vi er specialiserede i at designe, udvikle og optimere onlinebutikker. Vi fokuserer på vores kunders behov og mål, så vi skaber en platform, der forbedrer daglige arbejdsgange og hjælper med at vækste din forretning. Vi excellerer i integration mellem systemer, herunder ehandelsplatforme og økonomisystemer. Vi udvikler i høj kvalitet med automatiske integrationstests, eventlogging og følger best practice design. Det garanterer en pålidelig og skalerbar platform til at vækste din virksomhed.
 

Når du arbejder med os, kan du ikke kun være sikker på et fremragende og pålideligt slutprodukt, men også et førsteklasses samarbejde, hvor du altid vil være i løkken.

Hvad kan du lære mere om fordelene ved at vælge Shopify til din e-handelsløsning? Send os en linje - vi er mere end glade for at diskutere mulighederne for et fælles projekt.

Vores kompetencer

Hosting

Vi tilbyder Drupal optimeret hosting til vores kunder. Vælg den løsning, der passer dig.

 

Support & SLA

Vælg et Drupal-bureau, der prioriterer support højt og reagerer hurtigt, når alt skal fungere døgnet rundt, når projektet er afsluttet. Få fuld support, herunder aftale om automatiske sikkerhedsopdateringer.

 

Udvikling

10 års erfaring med udvikling af hjemmesider og applikationer til velkendte brands med Drupal - det mest fleksible CMS-system med avancerede teknologier.

Brug for noget andet?

Kontakt os, så finder vi en løsning. Hvis vi ikke er eksperter inden for dit interesseområde, er vi de første til at sige det. Vi kan også tilbyde dedikerede udviklere til dit projekt.

Hyr et team

Hvis du søger et team, specialiseret i denne teknologi, kan vi hjælpe. Lær mere på siden "Hyr et team" eller brug vores kontaktformular til at skrive til os direkte. Vi rådgiver mere end gerne fit om teknologien vil være den mest optimale til dit projekt.

Vores kunder