Tilbage til alle casestudier

BUF IT

BUF IT-operationer (BIT) er en institution, der har specialiseret sig i at drive, støtte og udvikle skolernes og daginstitutionernes pædagogiske it.

Den håndterer den pædagogiske it-support i hele sin livscyklus. Dette gælder indkøb, udrulning, vedligeholdelse, bortskaffelse og alt imellem. Desuden driver BIT det pædagogiske netværk i skolerne, der dagligt bruges af ca. 39.000 studerende og ca. 4.500 uddannelsesmedarbejdere.

BIT's samlede tjenester består af en række fælles tjenester og bestillingstjenester samt support af tekniske og administrative opgaver.

 

Role
Strategi og rådgivning, UX Design, Softwareudvikling
Teknologi
Drupal, Symfony
Logo for BUF IT
Logo for BUF IT

BUF IT

BUF ITs system har integreret Drupal og Symfony. Takket være en sådan kombination, kan brugerne nu redigere indhold i et velkendt miljø (Drupal), mens komplekse forretningsprocesser skrives sikkert i Symfony. Arkitektur som denne fremmer effektivitet, sikkerhed og glatter hele udviklingsprocessen.

I stedet for at gøre alt i Drupal valgte vi en løsning, hvor hjemmesiden og selvbetjeningen blev opdelt i to applikationer: en i Drupal, der bruges til at redigere hjemmesiden og den anden, skræddersyet applikation til selvbetjening af studerende og lærere.

Azure Single Sign On

Begge applikationer giver mulighed for Single Sign On-funktionalitet. Google-brugeres elskede funktionalitet kan let genskabes, hvilket giver mulighed for performant og sikker godkendelse. Derudover integreres BUF IT med Microsoft-løsningen Azure, for at imødekomme dette krav.

Høje udviklingsstandarder

Mens vi arbejdede med BUF IT, havde vi moderne standarder i tankerne. Koden blev automatisk gennemgået i henhold til et sæt foruddefinerede regler. Denne teknik reducerede fejl betydeligt, så vi kunne bruge tid på det, der virkelig betyder noget - at udvikle funktionerne til at understøtte og strømline forretningen.