Tilbage til alle casestudier

GrantControl

Intelligent og brugervenligt system til styring af tilskud og applikationer

Vores ekspertise inden for fondsstyringssystemer (Ny Carlsbergfondet, Obel, BikubenFonden, Lauritzen) hjalp os med at designe GrantControl, en smart SaaS, der kræver minimal teknisk rådgivning og gør det muligt for den enkelte fond at håndtere systemet selv.

 

Role
Strategi og rådgivning, Softwareudvikling, UX Design
Teknologi
Symfony, Angular
Logo for GrantControl
Logo for GrantControl

Mere om projektet

GrantControl giver brugerne en mulighed for at forenkle deres ansøgningsproces gennem et brugervenligt digitalt ansøgningssystem.

Takket være dets funktionalitet bruger sagsbehandlere mindre tid på at konfigurere og analysere systemet og har fuld kontrol over dets opsætning og administration af ansøgninger.

Kommunikation i centrum

Vi vidste, at kommunikation skulle være kernen i platformen.

Derfor skaber GrantControl med de mange forskellige værktøjer en forbindelse mellem alle de vigtige sætninger i administrationen af ansøgningerne. 

Nogle af funktionerne i GrantControl:

  • Korrespondance med ansøgeren
  • Forud-gemte brevskabeloner
  • Brevfunktion til tilskud og afvisningsbreve
  • E-mails styring
  • Intern chat for sagsbehandlere
  • Online support i systemet

Førsteklasses udviklingsstandarder

GrantControl er baseret på Symfony og Angular. Dens funktionalitet testes automatisk og hjælper med support, da GrantControls team modtager underretninger i realtid. Dette betyder, at vi ved, hvornår fejlen især opstår, så vi kan rette den, før brugeren rapporterer den.

En virkelig evolutionær platform

GrantControl udvikler sig konstant. Kunder gøres opmærksom på alle de nye tilgængelige funktioner og kan anmode om tilpassede moduler skræddersyet til deres egen platform. Systemet er både standardiseret for at gøre det let, men også meget fleksibelt i forhold til, at den enkelte fond kan etablere sin egen proces.