Drupal Commerce

Stærk og fleksibel løsning skræddersyet til dine behov

E-handel i Drupal er vores specialitet. Siden 2000 har vi gennemført snesevis af vellykkede e-handelsprojekter og løst udfordringer for klienter som Bibelselskabet, Molio og Haveselskabet blandt andre.

Hvorfor Drupal Commerce?

Drupal Commerce er en open source-software, der integrerer handel, indhold og brugere for at skabe værdifulde digitale oplevelser, der giver e-detailhandlere mere trafik og salg.

 

Med Drupal Commerce får du en enestående platform, hvor indhold og handel integreres problemfrit, så du kan skabe en overbevisende e-handelsoplevelse for dine brugere. Takket være sin fleksibilitet kan Drupal Commerce nemt tilpasse sig din virksomhed, når den vokser.

 

Drupal Commerce er aktivt brugt på ti tusinder af websteder - fra små onlinebutikker til meget trafikerede websteder og webshops. Det giver betydelig støtte og stabilitet på grund af kontinuerlig indsats fra udviklere, der ofte innoverer og bidrager til løsningen. Med Drupal Commerce får du fuldstændig designfrihed - du kan problemfrit tilpasse udseendet på din online platform til dine behov og smag.

 

Desuden foretager Drupal et ideelt valg, når du er på jagt efter en lydhør og mobilvenlig løsning til din virksomhed. Med Drupals funktionalitet er det ikke en udfordring at skabe en jævn og behagelig brugeroplevelse for dine kunder.

 

 

Drupal Commerce i en nøddeskal:

 • Content-drevet
 • Skalerbar og tilpasningsdygtig
 • Fleksibel
 • Open source
 • Let at bruge
 • Løbende udviklet og understøttet
 • Let at integrere med sociale medier
 • Designfrihed
 • Global
 • Lydhør
 • Kan udvides

Hvorfor arbejde med os?

2000 som etableringsår

+150 tilfredse kunder

15 ansatte

Billede af fire Drupal-priser, vi blev tildelt med

Vi er specialiserede i at udvikle meningsfulde webløsninger med open source-teknologier. Vores projekter er gentagne gange blevet tildelt en pris af Drupal: i 2015 for “Bedste Drupal site” og “Bedste offentlige site”, i 2017 for “Bedste Corporate site” og i 2019 for “Bedste handelsløsning”.

 

Vi rådgiver, designer og udvikler e-handelsløsninger. Fordi de ofte kan integreres dybt i virksomhedens andet systemlandskab, udvikler vi disse integrationer på et højt teknisk niveau med Domain Driven Design, integrationstest og kontinuerlig integration, så platformen er pålidelig og fremtidssikker.

 

Når du arbejder sammen med os, kan du altid være sikker på en førsteklasses service - vi sætter vores kunders behov og mål først. Vi vil give dig en Drupal-optimeret hosting, fortsat support og vejledning baseret på mange års erfaring.

 

Vil du lære mere om, hvordan Drupal Commerce kan gavne din virksomhed? Send os en linje - vi er mere end glade for at diskutere mulighederne for et fælles projekt.

 

Vores kompetencer

Hosting

Vi tilbyder Drupal optimeret hosting til vores kunder. Vælg den løsning, der passer dig.

 

Support & SLA

Vælg et Drupal-bureau, der prioriterer support højt og reagerer hurtigt, når alt skal fungere døgnet rundt, når projektet er afsluttet. Få fuld support, herunder aftale om automatiske sikkerhedsopdateringer.

 

Udvikling

10 års erfaring med udvikling af hjemmesider og applikationer til velkendte brands med Drupal - det mest fleksible CMS-system med avancerede teknologier.

Brug for noget andet?

Kontakt os, så finder vi en løsning. Hvis vi ikke er eksperter inden for dit interesseområde, er vi de første til at sige det. Vi kan også tilbyde dedikerede udviklere til dit projekt.

Vores kunder