Symfony

Oplev friheden til at være innovativ med open source

Vores omfattende erfaring med Symfony sætter os i stand til at bygge succesfulde, sikre og skalerbare digitale produkter, der er en væsentlig fordel for vores kunder og deres brugere.

Hvorfor vælge Symfony?

Symfony er et fleksibelt open source PHP-framework til udvikling af skalerbare komplekse webapplikationer. Med genanvendelige PHP-komponenter, som er blevet testet i hundredtusindvis af projekter og downloadet utallige gange, danner Symfony fundamentet for de vigtigste PHP-projekter. Af denne grund er Symfony en af ​​de mest populære application frameworks blandt open source udvikler communitiet. De indbyggede funktioner gør det muligt for Symfony at fremskynde time-to-market ved at spare betydelig udviklingstid.

Symfony i korte træk

  • Hurtig at sætte op (det siges at være der hurtigste PHP-framework)
  • Høj performance
  • Skalerbar
  • Brugervenlig og fleksibel
  • Vedligeholdt takket være et stort fællesskab af udviklere og support
  • Bæredygtig og stabil
  • Intuitiv, derfor let at administrere og teste
  • Let integrerbar med andre systemer
  • Open source

Hvorfor arbejde hos os?

2000 etableringsår

15 ansatte

+150 tilfredse kunder

Billede af fire Drupal-priser, vi blev tildelt med

Vi har specialiseret os i at udvikle meningsfulde webløsninger med open source-teknologier. Hos Linkfactory bestræber vi os på at tilbyde dig de bedste webløsninger, så du udelukkende kan fokusere på din virksomhed og dine kunders rejse.

Vi hjælper med at bygge platforme, som du nemt kan administrere og levere indhold på tværs af alle kanaler. Vi bruger vores ekspertise og best practice på daglig basis, så vi leverer bedre og hurtigere hjemmesider.

Du kan altid regne med at få service i top, når du arbejder hos os – vi sætter vores kunders behov og mål i højsædet.

Hvad skal du lære mere om, hvordan Symfony kan gavne din virksomhed? Skriv til os - vi tager mere end gerne en snak om mulighederne for et fælles projekt.

Hosting

Vi tilbyder Drupal optimeret hosting til vores kunder. Vælg den løsning, der passer dig.

 

Support & SLA

Vælg et Drupal-bureau, der prioriterer support højt og reagerer hurtigt, når alt skal fungere døgnet rundt, når projektet er afsluttet. Få fuld support, herunder aftale om automatiske sikkerhedsopdateringer.

 

Udvikling

10 års erfaring med udvikling af hjemmesider og applikationer til velkendte brands med Drupal - det mest fleksible CMS-system med avancerede teknologier.

Brug for noget andet?

Kontakt os, så finder vi en løsning. Hvis vi ikke er eksperter inden for dit interesseområde, er vi de første til at sige det. Vi kan også tilbyde dedikerede udviklere til dit projekt.

Hyr et team

Hvis du søger et team, specialiseret i denne teknologi, kan vi hjælpe. Lær mere på siden "Hyr et team" eller brug vores kontaktformular til at skrive til os direkte. Vi rådgiver mere end gerne fit om teknologien vil være den mest optimale til dit projekt.

Vores kunder