TYPO3

Leder du efter TYPO3-specialister til dit næste eller eksisterende projekt? Du er kommet til det rigtige sted!

Vores specialiserede team har arbejdet med TYPO3 siden 2002, hvor TYPO3 er dybt forankret i organisationen. I løbet af disse år har vi fået en enestående erfaring inden for TYPO3-udvikling, integrationer, support og vedligeholdelse. Vi har leveret de største TYPO3 projekter i Danmark, f.eks. for Aarhus universitet med 500+ websites og over 1000 redaktører. Linkfactory's partnere har stor erfaring med TYPO3 og det sikrer at vi kan fastholde og levere TYPO3 projekter på et højt niveau. 

Hvorfor vælge TYPO3?

TYPO3 er et fleksibelt open source CMS, der har eksisteret i mere end 20 år og blev oprindeligt udviklet i Danmark. Det er et ideelt valg for organisationer, der ønsker en fast og logisk struktur for deres indhold.I et sidetræ!

TYPO3 kan konfigureres fleksibelt på et meget højt detaljeniveau og kræver derfor ikke installation af mange tredjepartsmoduler. En væsentlig fordel ved TYPO3 er dets lave driftsomkostninger - vi har eksempler på kunder i vores portefølje helt tilbage fra 2004, der har været i stand til løbende at opgradere deres platforme på grund af fokus på bagudkompatibilitet i løsningerne, mens andre CMS'er har tvunget kunder til større opgraderinger og at flytte indhold manuelt.

En anden fordel ved TYPO3 er, at den har sin egen database, så det gør det nemt at offentliggøre og
administrere alle typer indhold.

Hos Linkfactory arbejder vi med både danske og internationale kunder, herunder private virksomheder samt offentlige institutioner. Vi rådgiver, designer, udvikler og supporter Jer løbende og holder Jeres løsning sikkerhedsopdateret.

Hvis du planlægger en relancering af dit website eller bare ønsker nogle mindre designændringer, kan vi hjælpe dig med at realisere dine TYPO3-projekter.

Typo3 i en nøddeskal:

  • Fleksibel og nem at konfigurere
  • Lave driftsomkostninger
  • Konstant forbedret af udviklere
  • Moderne arkitektur
  • Over 4000 gratis moduler at vælge imellem
  • Mobilvenlig
  • Responsiv
  • Enkel struktur i et sidetræ
  • Sikker
  • Mange features

Hvorfor arbejde sammen med os?

2000 etableringsår

+150 tilfredse kunder

15 ansatte

Billede af fire Drupal-priser, vi blev tildelt med

Vi er specialiserede i at udvikle komplekse webløsninger. Vi fokuserer på at forstå vores kunders forretning, behov og mål, så vi skaber platforme, der forbedrer Jeres daglige arbejdsgange og sikrer succes med jeres brugere.

Vi tilbyder TYPO3-optimeret hosting og prioriterer support og vedligeholdelse af de websites vi udvikler. Når du arbejder med os, kan du ikke kun være sikker på et fremragende og pålideligt slutprodukt, men også et fokuseret samarbejde, hvor vi altid er lette at komme i kontakt med.

Vil du høre mere om fordelene ved at vælge TYPO3 til din webløsning? Send os et par ord - vi er mere
end glade for at drøfte mulighederne for et fælles projekt.

 

Vores kompetencer

Hosting

Vi tilbyder Drupal optimeret hosting til vores kunder. Vælg den løsning, der passer dig.

 

Support & SLA

Vælg et Drupal-bureau, der prioriterer support højt og reagerer hurtigt, når alt skal fungere døgnet rundt, når projektet er afsluttet. Få fuld support, herunder aftale om automatiske sikkerhedsopdateringer.

 

Udvikling

10 års erfaring med udvikling af hjemmesider og applikationer til velkendte brands med Drupal - det mest fleksible CMS-system med avancerede teknologier.

Brug for noget andet?

Kontakt os, så finder vi en løsning. Hvis vi ikke er eksperter inden for dit interesseområde, er vi de første til at sige det. Vi kan også tilbyde dedikerede udviklere til dit projekt.

Hyr et team

Hvis du søger et team, specialiseret i denne teknologi, kan vi hjælpe. Lær mere på siden "Hyr et team" eller brug vores kontaktformular til at skrive til os direkte. Vi rådgiver mere end gerne fit om teknologien vil være den mest optimale til dit projekt.

Vores kunder