Commerce Sylius

En stærk og skalerbar løsning til din e-commerce

E-commerce vokser mere end nogensinde. Derfor er det afgørende for virksomhederne at tilpasse sig deres krav og tilbyde avancerede platforme og oplevelser til deres kunder. Hos Linkfactory forstår vi det. Vi har udviklet e-commerce platforme, der gør en forskel lige siden vores etablering i 2000.

 

Hvorfor vælge Commerce Sylius?

Sylius er en open source e-handelsplatform for virksomheder, der har brug for tilpassede løsninger. Den er baseret på en populær teknologi kaldet Symfony og tilbyder fremragende ydeevne, samtidig med at god kodningspraksis opretholdes. Dens moderne tilgang til udvikling af projekter muliggør betydelig skalerbarhed og tilpasning til de stadigt skiftende krav på e-handelsmarkedet. På grund af sin kraftige funktionalitet, men alligevel enkle og ligefremme karakter, er Sylius et ideelt valg til mellemstore virksomheder.

Sylius' API'er er baseret på API-platform, der giver gode tilpasningsfunktioner, hvilket gør det muligt at udvikle en platform, der er fuldt skræddersyet til dine behov. Desuden kan Sylius let integreres med eksterne værktøjer som ERP, CRM, PIM eller eCommerce analytics.

 

Commerce Sylius i en nøddeskal

 • Open source
 • Hovedløs
 • Fleksibel
 • Skalerbar
 • Designet til smidighed
 • Kan tilpasses
 • Stor kvalitet af koden
 • Hurtig implementering
 • Let at bruge
 • Mulighed for at integrere med eksterne værktøjer
 • Innovativt og moderne

Hvorfor arbejde sammen med os?

2000 som etableringsår

+150 tilfredse kunder

15 ansatte

Billede af fire Drupal-priser, vi blev tildelt med

Vi er specialiserede i at udvikle meningsfulde webløsninger med open source-teknologier.

Vi rådgiver, designer og udvikler e-handelsløsninger. Da de ofte kan integreres dybt i virksomhedens andet systemlandskab, udvikler vi disse integrationer på et højt teknisk niveau med Domain Driven Design, integrationstest og kontinuerlig integration, så platformen er pålidelig og fremtidssikker.

Når du arbejder sammen med os, kan du altid være sikker på en førsteklasses service - vi sætter vores kunders behov og mål først. Vi giver dig en optimeret hosting, fortsat support og vejledning baseret på mange års erfaring.

Vil du lære mere om, hvordan Commerce Sylius kan gavne din virksomhed? Send os en linje - vi er mere end glade for at diskutere mulighederne for et fælles projekt.

Vores kompetencer

Hosting

Vi tilbyder Drupal optimeret hosting til vores kunder. Vælg den løsning, der passer dig.

 

Support & SLA

Vælg et Drupal-bureau, der prioriterer support højt og reagerer hurtigt, når alt skal fungere døgnet rundt, når projektet er afsluttet. Få fuld support, herunder aftale om automatiske sikkerhedsopdateringer.

 

Udvikling

10 års erfaring med udvikling af hjemmesider og applikationer til velkendte brands med Drupal - det mest fleksible CMS-system med avancerede teknologier.

Brug for noget andet?

Kontakt os, så finder vi en løsning. Hvis vi ikke er eksperter inden for dit interesseområde, er vi de første til at sige det. Vi kan også tilbyde dedikerede udviklere til dit projekt.

Hyr et team

Hvis du søger et team, specialiseret i denne teknologi, kan vi hjælpe. Lær mere på siden "Hyr et team" eller brug vores kontaktformular til at skrive til os direkte. Vi rådgiver mere end gerne fit om teknologien vil være den mest optimale til dit projekt.

Vores kunder