Custom udvikling

Selvbetjeningsløsninger, sagsbehandling, medlemssystemer

Hos Linkfactory leverer vi end-to-end-løsninger. Med bred erfaring i at skabe forretningskritiske applikationer, udvikler vi komplekse løsninger med stærkt fokus på høj kvalitet.

Vi kan hjælpe dig med at tage ethvert projekt fra en idé til realisering. Vi tilbyder fokuseret, omkostningseffektiv og pålidelig softwareudvikling, uanset projektets omfang har vores erfarne team bevist, at de kan udvikle enkle digitale løsninger såvel som kompleks og best practice softwareudvikling. Størstedelen af vores udviklere er dataloger.

 

 

Hvorfor vælge custom udvikling?

Custom softwareudvikling betyder, at du udvikler et stykke software , der opfylder præcis de behov I har, og ikke f.eks. tager udgangspunkt i et komplekst standardprodukt - f.eks. Drupal - og tilpasser det. I dag findes der så mange produktivetsfremmende software komponenter  så custom udvikling går hurtigt på et højt fagligt niveau med udgang i Jeres forretningsterminologi fremfor standardproduktet terminologi.  Med custom applikationer kan du skalere din virksomhed, forbedre dens processer og opnå bedre kvalitet.

Custom udvikling kort

  • Fleksibel
  • Skræddersyet til din virksomheds behov
  • Effektiv og lynhurtigt i afvikling
  • Høj kvalitet med integrationstest, automatiske tests, kodeanalyse m.m.

Hvorfor arbejde sammen med os?

2000 etableringsår

15 ansatte

+150 tilfredse kunder

Billede af fire Drupal-priser, vi blev tildelt med

Vi baserer vores daglige arbejde på Scrum-principper og lægger højt fokus på peer review af kode og har høj test coverage af den kode vi udvikler. Vores team består af udviklere, der har universitetsuddannelser og erfaring i både indenlandske og internationale projekter. Desuden deltager vi ofte i softwarearkitektur og sikkerhedskurser for altid at holde trit med branchens udvikling. Hos Linkfactory værdsætter vi samarbejde baseret på partnerskab og sætter vores kunders behov og mål først. Ved at arbejde med os kan du være sikker på gennemsigtighed, dedikation og faglighed. Vi er klar til at påtage os enhver opgave, og vi har erfaring og værktøjer til at levere førsteklasses resultater med en professionel og agilt orienteret tilgang.

Fokus på forretningsværdi

Selvom vi anbefaler Angular & Symfony til løsning af de fleste applikationer, er den største værdi for os at give dig et højkvalitetsprodukt, der er skræddersyet til dine behov. Derfor bygger vi løsninger uden at begrænse os til bestemte teknologier. Vores team har arbejdet med komplekse projekter og har alle de kompetencer, der skal leveres. Har du en eksisterende applikation skrevet i Laravel? Eller synes du, at dit produkt skal skrives i React? Intet problem - vi har også praktisk erfaring med disse frameworks.

Hurtig udvikling

Vi har stor ekspertise i at bruge frameworks, der understøtter hurtig applikationsudvikling. På serversiden bruger vi f.eks. "API PLATFORM", der strømliner og systematiserer udviklingsarbejdet. Det fjerner det gentagne kedelige arbejde og forkorter udviklingsprocessen, så vi lettere kan fokusere på, hvad der virkelig skaber værdi for din virksomhed. I frontend, hvor applikationen skal vises, leverer vi smukke designs, og med Angular som framework nedbryder vi designet i genanvendelige komponenter, så ingen elementer kodes to gange. Angular er udviklet af Google-teamet til at udvikle et pålideligt værktøj til bl.a. Adwords.

Førsteklasses kvalitet

Det kræver meget fokus at opretholde en god kvalitet af et produkt. Derfor bruger vi et sæt automatiserede scripts til at gøre det for os. Hver ændring revideres ved analyse og test af statisk kode. En sådan tilgang reducerer i høj grad den tid, vi bruger på at sikre høj kvalitet af vores produkter. På denne måde kan vi bruge den tid, vi sparer på at løse faktiske problemer i forbindelse med din virksomhed. For at øge sammenhængen i udviklingen af features, bruger vi en lang række værktøjer såsom: PHP Codesniffer, Psalm, PHPUnit, TSlint, Cypress, Jasmine. Vi bruger også vores interne tid på at udvikle egne værktøjer, der hjælper os med at sikre høje standarder: Architecture Validator, Linkfactory Continuous Integration med flere.

Ekspertise

Vores udviklere er specialiseret i implementering af komplekse webløsninger. Vi er en flok erfarne udviklere, der regelmæssigt deltager i workshops og konferencer. Nogle af de emner, vi er certificeret i, er:

  • Domain Driven Design - vores arkitekter er uddannet af Vernon Vaughn (hovedekspert i DDD) 
  • Sikkerhed - vi trænes af Sekurak (polske it-sikkerhedsexperter)
  • Angular - certificeret af Nir Kaufman

Vores kompetencer

Hosting

Vi tilbyder Drupal optimeret hosting til vores kunder. Vælg den løsning, der passer dig.

 

Support & SLA

Vælg et Drupal-bureau, der prioriterer support højt og reagerer hurtigt, når alt skal fungere døgnet rundt, når projektet er afsluttet. Få fuld support, herunder aftale om automatiske sikkerhedsopdateringer.

 

Udvikling

10 års erfaring med udvikling af hjemmesider og applikationer til velkendte brands med Drupal - det mest fleksible CMS-system med avancerede teknologier.

Brug for noget andet?

Kontakt os, så finder vi en løsning. Hvis vi ikke er eksperter inden for dit interesseområde, er vi de første til at sige det. Vi kan også tilbyde dedikerede udviklere til dit projekt.

Vores kunder