Drupal

En kraftfuld og skalerbar løsning til din platform

Vi har udviklet pålidelige, skalerbare og brugervenlige Drupal-webløsninger i over 10 år.

Med over 500+ afsluttede projekter til både danske og internationale kunder har vi fået al den nødvendige erfaring til at opbygge vellykkede og sikre platforme, der gør en forskel for vores kunder og deres brugere.

Hvorfor vælge Drupal?

Drupal er et fleksibelt open source CMS-system, der kan udvikles og udvides til at imødekomme "ethvert" behov. Systemet består af over 30.000 moduler, der kan sammensættes for at skabe et skræddersyet websted, der har alle de nødvendige funktioner uden at gå på kompromis med sikkerhed, skalerbarhed og fremtidig fleksibilitet. Drupal bliver konstant bedre takket være tusindvis af udviklere, der bidrager til opdateringer, forbedringer og moduler.

Drupal kort

  • Open source og dermed ingen licensbetalinger
  • Responsiv og mobilvenlig
  • Sikker, skalerbar og fleksibel
  • Open source
  • Ideel til headless websites med content as a service
  • Intuitiv og brugervenlig
  • Flersproget
  • Innovativ
  • Let integrerbar med andre systemer

Hvorfor arbejde sammen med os?

2000 etableringsår

+150 tilfredse kunder

15 ansatte

Billede af fire Drupal-priser, vi blev tildelt med

Vi er specialiserede i at udvikle komplekse webløsninger med open source-teknologier. Vores Drupal projekter er gentagne gange blevet tildelt priser: i 2015 for “Bedste Drupal site” og “Bedste offentlige site”, i 2017 for “Bedste Corporate site” og i 2019 for “Bedste handelsløsning”.

Hos Linkfactory vil vi gerne tilbyde de bedste webløsninger, hvor teknologien ikke begrænser mulighederne. Med Drupal kan du udelukkende fokusere på din virksomhed og dine kunders brugerrejse.

Vi hjælper med at opbygge platforme, som du nemt kan administrere og levere indhold på tværs af alle kanaler. Vi udfordrer konstant vores egen viden og best practice, så vi leverer bedre og hurtigere websteder. Virksomheder, offentlige og ngo'er, der har stærkt fokus på fleksibilitet, sikkerhed og skalerbarhed, bruger Drupal som deres primære webplatform.

Når du arbejder sammen med os, kan du altid være sikker på en førsteklasses kundeorienteret service og support. Når først projektet er er afsluttet, prioriterer vi hosting, support og rådgivning højt,  så vi ikke er flaskehalsen for Jeres forretning og hverdag.

Drupal er et effektivt og fleksibelt system med mange fordelagtige moduler, men hvis du har et mindre website med få krav og ingen integrationer, findes der alternativer, der bedre passer disse behov. Kontakt os for at høre mere.

Vil du høre mere om, hvordan Drupal kan gavne din virksomhed? Send os en besked eller ring - så står vi klar til at vende mulighederne.

Vores kompetencer

Hosting

Vi tilbyder Drupal optimeret hosting til vores kunder. Vælg den løsning, der passer dig.

 

Support & SLA

Vælg et Drupal-bureau, der prioriterer support højt og reagerer hurtigt, når alt skal fungere døgnet rundt, når projektet er afsluttet. Få fuld support, herunder aftale om automatiske sikkerhedsopdateringer.

 

Udvikling

10 års erfaring med udvikling af hjemmesider og applikationer til velkendte brands med Drupal - det mest fleksible CMS-system med avancerede teknologier.

Brug for noget andet?

Kontakt os, så finder vi en løsning. Hvis vi ikke er eksperter inden for dit interesseområde, er vi de første til at sige det. Vi kan også tilbyde dedikerede udviklere til dit projekt.

Hyr et team

Hvis du søger et team, specialiseret i denne teknologi, kan vi hjælpe. Lær mere på siden "Hyr et team" eller brug vores kontaktformular til at skrive til os direkte. Vi rådgiver mere end gerne fit om teknologien vil være den mest optimale til dit projekt.

Vores kunder